Informaţii

Siguranţă maximă

Autentificare în 2 Timpi

Autentificare cu doi factori, standard prin utilizator şi parolă, plus o parolă generată random cu un token sau ca o a doua opţiune, cu o parolă generată chiar de server exediată imediat pe email-ul Dvs. Acest mod de autentificare „One Time Password“ (OTP) face intutil un eventual keylogger instalat pe calculatorul Dvs. În timp vom renunţa la modalitatea de a cere cheia unica prin email, deoarece o casuţă de email poate fi accesată şi neautorizat de persoane rău voitoare şi de faptul că mesajul aşteptat în email poate întarzia . La acel moment vom oferi cîte un token pentru fiecare utilizator autorizat al companiei Dvs. la un preţ modic .

Siguranţă maximă

Transfer Criptat

Conexiunea şi transferul sunt criptate, asigurate tot timpul de un certificat digital, folosindu-se „https“ . Acest lucru previne o posibilă interceptare a invormaţiilor .

Suport

La achiziţionarea unei licenţe de utilizare a programului primiţi automat şi suportul tehnic necesar pe o perioadă de 1 an . Ulterior, dacă mai aveţi nevoie de ajutorul nostru, putem încheia un contract de mentenanţă pe o perioadă stabilită de comun cu o valoare de 20 € lunar .

Portabilitate

Fiind o aplicaţie web, aceasta poate fi accesată în orice moment din orice colţ al lumii dacă pc-ul Dvs. este conectat la internet .

Viteză maximă

Uptime 99,99% garantat ! Serverul nostru este situat în Bucuresti în Profisol Data Center . Profisol Data Center oferă conexiuni prin intermediul operatorilor principali din România. Aceşti operatori oferă conexiuni complet redundante din punctele instalate în data centerul Profisol .

Gata din 3

Da! Din doar trei clicuri aveţi o persoană nouă în baza de date . Am creat şi un modul pe care-l integrăm la Dvs. în site, persoanele ineresate să lucreze cu compania Dvs. vor completa de acasă toata aplicaţia, Dvs. o ve-ţi primi un fişier în format XML ataşat la Email, din partea siteului, iar în acel moment nu vă ramîne decît să-l verificaţi şi ulterior să-l importaţi dacă totul este corect .

Export Info

Informaţiile filtrate într-unul din motoarele de căutare pot fi exportate într-un fişier XLS .

Confidenţial

Confidenţialitatea vă este garantată prin semnarea unui contract între noi si Dvs. Nu înstrăinăm nimănui sub nici o formă şi în nici un context nici un fel de informaţie a Dvs., garantat, nici măcar o virgulă, doar în cazurile în care legea o impune şi atunci numai contactându-vă în scris sau telefonic în prealabil .

Putere

Am creat pentru Dvs. două motoare de cautare, de ce două? Simplu, în acest mod puteţi lucra concomitent cu mai multe persoane, puteţi sări de la o persoană la alta fără sa fie nevoie sa memoraţi sau să notaţi unde aţi ramas cînd cineva a cerut o informaţie foarte rapid .

Găseşti orice

Puteţi găsi una sau mai multe persoane după experientă, dacă este sau nu îmbarcată, dacă are o anume viză, dacă este sau nu disponibilă, dacă are anumite certificate sau cursuri IMO . Aceste opţiuni pot fi folosite singure sau combinate pentru a spori precizia de căutare .

App Complet

„Application Form“ complet cu poză, „endorsements“ (aprobări), certificate, cursuri IMO, referinţe, experienţă pe diferite tipuri de nave, documente personale, vize si altele, toate aceste în detaliu . Odată completate informaţiile dorite ale unei persoane, puteţi exporta „Application Form“ în format PDF şi-l puteţi păstra sau trimite angajatorului, după caz .

Accesează Orice

Accesează orice fişier în maximă siguranţă de oriunde odată autentificat în aplicaţie. Pur şi simplu puteţi accesa un director partajat în reţea care se află în server, acesta poate conţine orice fel de document .

Compatibilitate Sporită

Aplicaţia este compatibilă cu un număr mare de browsere cum ar fi firefox 3 sau mai nou, internet explorrer 7 sau mai nou, google chrome, opera 10 sau mai nou si altele . Pentru o experienţă deosebita, unică, sublimă, vă sugerăm să folosiţi cele mai noi versiuni ale browserului Dvs. preferat .

Comunicare Uşoară

Pentru a eficientiza starea de lucru, am creat în aplicaţie un plugin de chat . Acest chat vă ajută să comunicaţi foarte usor, în timp real, cu angajaţii dumneavoastră autentificaţi în aplicaţie fără a folosi telefonul sau a striga pur şi simplu .

Transparentă Şi Încredere

Deţii controlul ! În orice moment puteţi vizualiza orice autentificare în aplicaţie, la ce oră un utilizator s-a autentificat, de la ce ip şi cu ce cheie unică . Acest fapt trebuie să vă ofere încredere deplină în noi şi ceea ce facem pentru că suntem profesionişti .

Fiecare-n Parte

În dreptul fiecărui document, curs, aprobare, viză, interviu, paşaport, carent de marinar, ... , se află un buton cu ajutorul căruia urcaţi pe server, în contul fiecărui document enumerat, şi varianta acestuia scanată sau sub orice altă formă .

Atenţionare Prealabilă

În dreptul fiecărui document, curs, aprobare, viză, interviu, paşaport, carent de marinar, ... , dacă valabilitatea acestuia a expirat sau se apropie de expirare, (14 zile ca referinţă iar acest lucru se poate modifica), apare un semn de exclamare roşu care-şi are menirea de a vă atenţiona .

Copie de siguranţă

Pentru ca Dvs. să nu aveţi nici o grijă, noi, zilnic, creăm o copie de siguranţă al bazei de date iar în caz de nevoie o putem restaura numai dacă ne solicitaţi acest lucru.

Aspect Deosebit

Perfecţiunea există? Noi credem că de data asta DA ! Pe lîngă faptul că aplicaţia este foarte sigură şi eficientă, are şi un aspect grafic foarte plăcut, vă rugăm să vă convingeţi singuri apăsînd aici .

Ceva în Plus ?

Dacă necesităţile Dvs. sunt mai mari de atât, vă rugăm să ne contactaţi şi să ne precizaţi în detaliu ce aţi mai dori ca această aplicaţie să conţină în plus, iar dacă noi considerăm că este util în general şi celorlalţi clienţi ai noştrii, modificăm aplicaţia în cel mai scurt timp posibil .